* * *

След премеждията, през които бяха преминали и след четири месеца в пълна изолация и насилие, Грейс и Мери бяха настанени в клиника. Там се грижели много добре за тях, физически и психически. След оказаната им помощ те се завърнаха отново при близките и семействата си. Не напълно здрави, но с големи усилия, поне се чувстваха в безопасност. Майлс и Аби получиха заслуженото си наказание и бяха осъдени на доста години лишаване от свобода. Частният детектив Джон Адамс се сближи много с Мери Робърт и заради неговия характер, да не оставя нещата недовършени, разбра причината за убийството на семейство Уилямс.

– Преди двадесет и пет години бащати е имал любовна афера, с майката на Майлс и Аби. Той не е бил наясно със семейното и положение, а когато научил, че чакат дете е разбрал, че тя има съпруг и още две деца. Бащати е продължил да се държи с нея както, както досега, непозволявайки и да се усъмни в истинските му намерения. След като е родила е убил както нея, така и съпругът и, а децата изпратил в две различни сиропиталища. – Джон разказа за откритието си на Мери.

– А на мен каза, че майка ми е починала след раждането ми. – потресена въздъхна Мери.

Здравейте! Изпращам това като финал на разказа ми, защото при пращането видях, че се е изтрил този параграф. Извън условията е, но все пак да си пробвам късмета. Благодаря Ви!