Скъпи приятели, любители на планината,

Дойде онова време от годината, в което за четвърти пореден път ще можете да ни разкажете за вашите състояли се, мечтани или сънувани приключения в планината – Конкурсът Под върха 2018 г.

Когато през 2015 г. ни хрумна идеята да съберем на едно място хора, планини и добро перо, още не знаехме, че ще намерим толкова много съмишленици. Изненадохме се приятно, за което ви благодарим! Всички, които посещават планината, я виждат по различен, индивидуален начин.
Именно тези разнообразни гледни точки, чувства и емоции, искаме да съберем на едно място… пък и да раздадем награди на най-добрите сред вас.

Ние се стремим да споделяме с вас това, което ни се случва, а сега е ваш ред. Всеки може да участва като ни изпрати своя разказ свързан спланината. Знаем, че няма да е лесно, но опитайте в рамките на 18 000 знака (10 машинописни страници) да ни разкажете за Вашите 18 000 стъпки към Върха.

Няма ограничение за пол, възраст или практикуван
спорт, стига да се случва там горе, в Планината, за която всички
мечтаем, докато стоим в града. Единственото ни условие е изпратените разкази да не са били награждавани в други конкурси.

Изпращайте ни разказите си на e-mail: podvurha@spk.bg

Началото на конкурса е в 00:00 на 3-ти ноември 2018г., а крайният срок за участие е 23:59 ч. на 28 декември 2018 г. Най-добрите творби ще бъдат избрани от многочленно жури. В събитието във фейсбук ще можете да видите кой ще оценява разказите ви. Победителите ще обявим на специална церемония в Клуб на пътешественика през на 10.01.2019 г. от 19:00 ч.

Всички изпратени разкази до 23:59 ч. на 09.12.2018 г. ще участват за надпреварата за награда на публиката!

Тази година сме ви подготвили още по-интересни награди, осигурени от Софийски Планински КлубStenataАйляк Хамак
360°Hotel Tihiat katСофтпресDoppelherz BulgariaИК Жанет 45Velocafe.bg

Медийни партньори: Аз чета – AzCheta.com и 360°

Тук може да видите всички разкази от „Под върха“ 2015 г. 

А тук може да видите всички разкази от второто издание на конкурса през 2016 г.

И от третото издание през 2017 г. 

Фейсбук събитие 

Сподели